Faceți căutări pe acest blog

Neasteptat vizualizarile blog-ului cresc vizibil! Patrunderea in sufletele voastre inseamna mult, dorinta fiind una singura : de a va aduce la cunostinta diverse lucruri ce poate intr-o zi va pot fi de folos, tocmai datorita acestei intentii limbajul folosit pe blog este unul cat mai simplu, astfel incat articolele sa poata fi pe intelesul oricui.
Multumiri ptr incurajari,propuneri si mesaje, zile cu pace sa aveti!!

duminică, 28 iunie 2015

Casatoriile gay=legalizarea anormalului=desfiintarea institutiei familiei


 Tot mai des apar informatii ca tot mai multe persoane sau state incurajeaza sau au o atitudine toleranta cu privire la casatoriile gay.

  Președintele american Barack Obama a salutat decizia luată vineri de Curtea Supremă de a legaliza la nivel național căsătoriile între homosexuali.
"Este o victorie pentru aliații, prietenii și susținătorii (căsătoriei între homosexuali) care, timp de ani de zile, chiar zeci de ani, au muncit și s-au rugat să aibă loc o schimbare. Iar această decizie este o victorie pentru America", a afirmat Barack Obama, potrivit AFP, scrie Agerpres. 
Președintele a afirmat de asemenea că decizia Curții Supreme este o "victorie" pentru copiii cuplurilor de homosexuali, "ale căror familii vor fi de acum recunoscute ca fiind egale celorlalte".
"Astăzi a fost făcut un mare pas în drumul nostru spre egalitate. Cuplurile de homosexuali și de lesbiene au acum dreptul de a se căsători, la fel ca oricine altcineva", a scris Barack Obama pe Twitter.

http://www.dcnews.ro/casatoriile-gay-legalizate-in-sua-mesajul-lui-barack-obama_478814.html

  Ce sa ma inteleaga copiii nostri, cine este "mama"....ca din cate stim doar femeile pot da nastere copiilor...cum sa ii spui "mama" unei persoane care genetic vorbind nu poate fi mama, adica unui barbat.......si cine este "tata" daca avem un cuplu de 2 barbati...?! Daca s-ar intampla nenorocirea ,de a se legaliza si la noi in tara, atunci ne-am putea declara pierduti, anormali si toleranti al anormalului si stramosii nostri s-ar rasuci in morminte....Sa ne fereasca Dumnezeu de aceste rele!!!

  In loc sa ne facem ganduri referitoare la mantuirea noastra, ne afundam in ceva ce este groaznic de anormal....Sa ne tina Dumnezeu conducatorii tarii noastre cu gand curat si cu frica de Dumnezeu, sa ne fereasca de astfel de decizii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu