Faceți căutări pe acest blog

Neasteptat vizualizarile blog-ului cresc vizibil! Patrunderea in sufletele voastre inseamna mult, dorinta fiind una singura : de a va aduce la cunostinta diverse lucruri ce poate intr-o zi va pot fi de folos, tocmai datorita acestei intentii limbajul folosit pe blog este unul cat mai simplu, astfel incat articolele sa poata fi pe intelesul oricui.
Multumiri ptr incurajari,propuneri si mesaje, zile cu pace sa aveti!!

marți, 3 martie 2015

Sange pentru aproapele nostru

    Nu doar in Post ci mereu ar trebui sa ne gandim la acele fapte bune ce le-am putea face, fiindca in zadar ne aflam in Post si ne abtinem de la bunatati daca faptele nu sunt pe masura...iar faptele bune trebuie sa fie constant in viata noastra.
 Un model frumos si bun de urmat este cel intalnit in Arhiepiscopia Argesului si Muscelului.

  Cu binecuvântarea și în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic, la Centrul de Transfuzie Sanguină Argeș, s-a desfășurat pe 26 februarie 2015, prima etapă a proiectului de donare sânge: Campionii Vieții, în care personalul clerical și neclerical din Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, este chemat să împlinească porunca Mântuitorului: Iubește-ți aproapele ca pe tine însuți.


  Slujitorii Sfintelor Altare piteștene au donat sânge pentru salvarea creștinilor de pretutindeni.


   Înaltpreasfinția Sa a mulțumit pentru solidaritate ortodoxă și a îndemnat pe toți cei prezenți să prețuiască viața și mai ales sufletul dăruit de Dumnezeu.

   Doamna doctor Chiran Monica, director al Centrului de Transfuzie Sanguină Argeș, a declarat că este emoționată de gestul creștinesc al sfințiților slujitori, mulțumind Înaltpreasfinției Sale pentru binecuvântare și îndemn, dar și pentru darul vieții, concretizat prin donarea de sânge, atât de necesar celor aflați în suferință.

Felicitam initiativa Arhiepiscopiei Argesului si Muscelului si indemnam pe cei ce pot sa doneze macar 1 data pe an sange, sange ce poate salva vieti!!


sursa: http://www.eparhiaargesului.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu