Faceți căutări pe acest blog

Neasteptat vizualizarile blog-ului cresc vizibil! Patrunderea in sufletele voastre inseamna mult, dorinta fiind una singura : de a va aduce la cunostinta diverse lucruri ce poate intr-o zi va pot fi de folos, tocmai datorita acestei intentii limbajul folosit pe blog este unul cat mai simplu, astfel incat articolele sa poata fi pe intelesul oricui.
Multumiri ptr incurajari,propuneri si mesaje, zile cu pace sa aveti!!

marți, 17 martie 2015

Tocana manastireasca

O reteta de post de tocana manastireasca din: dovlecei, ceapa, morcovi, ardei, rosii, marar, patrunjel verde si facultativ untdelemn.
Ingrediente:
  • 3-4 dovlecei
  • 4 cepe
  • 4 morcovi
  • 4 ardei
  • 4 roşii
  • o legătură de mărar
  • o legătură de pătrunjel verde
facultativ:
  • unt­delemn (pentru prăjit)

Mod de preparare:
Curăţăm dovleceii cruzi, îi tăiem felioare, îi prăjim uşor până se rumenesc. Prăjim ceapa separat cu rondele de morcovi, la fel – ardeii, roşiile (sau, dacă nu este dezlegare la untdelemn, atunci doar le înăbuşim separat, în foarte puţină apă).
Punem apă şi lăsăm să fiarbă. Când e gata, punem dovleceii. Tocăm mărar şi pătrunjel şi presărăm deasupra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu