Faceți căutări pe acest blog

Neasteptat vizualizarile blog-ului cresc vizibil! Patrunderea in sufletele voastre inseamna mult, dorinta fiind una singura : de a va aduce la cunostinta diverse lucruri ce poate intr-o zi va pot fi de folos, tocmai datorita acestei intentii limbajul folosit pe blog este unul cat mai simplu, astfel incat articolele sa poata fi pe intelesul oricui.
Multumiri ptr incurajari,propuneri si mesaje, zile cu pace sa aveti!!

miercuri, 11 februarie 2015

Supa-crema de legume


   Fiind miercuri -zi de post, putem sa ne folosim de retetele manastiresti pentru a ne mai diversifica meniul zilei acesteia.Mai jos se regaseste reteta unei delicioase supe-crema gatita in manastirile moldovenesti cum ar fi manastirea Copou sau Cetatuia:

Supa-crema


Ingrediente:
1 kg de cartofi,
½ kg morcovi,
3-4 cepe,
3-4 catei de usturoi,
1 ardel gras,
1 gogosar,
3-4 radacini de pastarnac,
O telina.


Se fierb toate ingredientele foarte bine, cu sare si ulei, dupa care se paseaza. Pasta obtinuta se pune din nou in supa si se mai fierbe cateva minute. Supa se serveste cu crutoane si lamaie.








Sa aveti pofta!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu