Faceți căutări pe acest blog

Neasteptat vizualizarile blog-ului cresc vizibil! Patrunderea in sufletele voastre inseamna mult, dorinta fiind una singura : de a va aduce la cunostinta diverse lucruri ce poate intr-o zi va pot fi de folos, tocmai datorita acestei intentii limbajul folosit pe blog este unul cat mai simplu, astfel incat articolele sa poata fi pe intelesul oricui.
Multumiri ptr incurajari,propuneri si mesaje, zile cu pace sa aveti!!

marți, 10 februarie 2015

Gandindu-ne la necazuri...

Doamne ajuta!
  Da,sa ne ajute Dumnezeu! Sa avem ajutor de la El....ajutor in toate...Ce inseamna acest ajutor,in ce consta el?
  Cum il vedem,cum ne dam seama ca este ajutor si nu o ispita ?
  Dar de ce sa cerem ajutor de la Dumnezeu avand in vedere ca trebuie sa ne lasam in Voia Lui?
  Puterea lui Dumnezeu este mare.Ea se manifesta in cele mai diverse si neinchipuite feluri.
  Ca niste adevarati crestini,trebuie sa stim ca El nu ne lasa si totul este cu un scop!
Nu intamplator Dumnezeu ingaduie sa ni se intample una si alta...si desi nu credem El ne poarta de grija si ajutorul mai devreme sau mai tarziu nu intarzie sa apara, dar trebuie stiut ca apare cand considera Dumnezeu ca este necesar sa apara, iar acest ajutor se manifesta prin diferite persoane, intamplari, decizi etc.Nimic nu este general, totul este particularizat si spre mantuirea noastra.
  Durerea vine cu un scop, toti avem dureri ,unii de un fel, altii de alt fel dar important este cum le ducem...cu nadejde sau fara! Necazurile pot fi si urmarea pacatelor sau incercarea credintei, dar oricare le-ar fi sursa, cu rabdare, incredere in Dumnezeu si rugaciune, putem iesi invingatori din lupta!
  Necazurile sunt aici pe pamant, trecatoare, apoi in functie de cum am vietuit noi aici pe pamant, in viata de dupa moarte putem trai vesnic si frumos sau "urat".
  Fiecare lacrima ,durere sau nedreptate este vazuta de sus, iar fiecare om are o cale aparte de a se mantui aici, spre a dobandi viata vesnica, pe care cu totii ar trebui sa ne-o dorim cu mare foc!
  In lupta cu necazurile sa nu uitam ca avem toate armele la indemana: credinta, rugaciunea, Dumnezeu-Tatal, Maica Domnului , Sfintii , parintii duhovnici etc.

Cai si arme avem,trebuie doar sa credem si sa le folosim cu rabdare!!




Un comentariu:

  1. Parintele Paisie3/31/2015 8:40 a.m.

    Foarte adevarat! Să stăm bine, să stăm cu frică, să luam aminte!

    RăspundețiȘtergere