Faceți căutări pe acest blog

Neasteptat vizualizarile blog-ului cresc vizibil! Patrunderea in sufletele voastre inseamna mult, dorinta fiind una singura : de a va aduce la cunostinta diverse lucruri ce poate intr-o zi va pot fi de folos, tocmai datorita acestei intentii limbajul folosit pe blog este unul cat mai simplu, astfel incat articolele sa poata fi pe intelesul oricui.
Multumiri ptr incurajari,propuneri si mesaje, zile cu pace sa aveti!!

joi, 9 ianuarie 2014

Deschidere de paraclise in aeroporturi din Rusia

  


  Președintele Uniunii Cetățenilor Ortodocși din Rusia, Valentin Lebedev, a declarat că pregătește o scrisoare adresată ministrului de transporturi rus, prin care cere deschiderea unor săli de rugăciune în toate aeroporturile din țară.
„Ideea deschiderii unor locuri de rugăciune a fost formulată chiar de noi și de Biserica Ortodoxă Rusă în diferite forumuri, însă, până la momentul de față, ea nu a fost susținută de autorități. Aflați într-o situație complicată, în timp ce problema securității pasagerilor ce utilizează transportul aerian este una iminentă, noi ne dorim să ridicăm din nou această problemă”, a declarat V. Lebedev într-un interviu pentru ziarul „Izvestia”.
 „Oamenilor le e teamă să meargă cu avionul și de aceea raioanele magazinelor duty free se golesc de băuturi alcoolice. Aceste locuri de rugăciune îi vor distrage de la consumul de băuturi alcoolice la bord și va scădea nivelul incidentelor din avion”, remarcă V. Lebedev.
În acest moment există paraclise, printre altele, în aeroporturile Cheremetievo și Domodedovo din Moscova.


sursa: http://www.doxologia.ro/ortodoxia-lume/ortodocsii-cer-deschiderea-de-paraclise-toate-aeroporturile-din-rusia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu