Faceți căutări pe acest blog

Neasteptat vizualizarile blog-ului cresc vizibil! Patrunderea in sufletele voastre inseamna mult, dorinta fiind una singura : de a va aduce la cunostinta diverse lucruri ce poate intr-o zi va pot fi de folos, tocmai datorita acestei intentii limbajul folosit pe blog este unul cat mai simplu, astfel incat articolele sa poata fi pe intelesul oricui.
Multumiri ptr incurajari,propuneri si mesaje, zile cu pace sa aveti!!

luni, 23 decembrie 2013

Sinodul Bisericii Greciei condamna formele "alternative" de convietuire si parteneriatele gay


   Sfantul Sinod al Bisericii Greciei a facut apel la popor pentru pastrarea coeziunii familiei prin urmarea principiilor crestine. Intr-o proclamatie recenta,  Sfantul Sinod a afirmat clar ca formele moderne de familie – monoparentala, bazata doar pe casatorie civila, acord de coabitare [parteneriate civile] si asa-zisele cupluri homosexuale – ”deviaza” de la institutia sfanta a casatoriei. 
 In proclamatie, Sinodul subliniaza ca ”prin acordul de coabitare [parteneriate civile] institutia casatoriei este degradata, de vreme ce familia nu mai este sfanta pentru crestini. Mai mult, coabitarea este impotriva cuvantului lui Dumnezeu.”
 Intr-o atitudine surprinzatoare (?), Biserica Greaca si-a exprimat obiectiile fata de aceste forme de familie reamintind societatii grecesti, in intregul sau, de cuvantul lui Dumnezeu, mai degraba decat sa foloseasca un limbaj inflamant cum ar fi amenintarile cu “excomunicarea”.
Conform proclamatiei, “cea mai mare problema a casatoriei, astazi, nu este slabirea legaturilor dintre membrii sai, ci pierderea directiei, a sensului, a orientarii catre Imparatia lui Dumnezeu”
                                                           Traducere: razbointrucuvant

vezi continuarea la Razboi intru Cuvant: Sinodul Bisericii Greciei condamna FORMELE "ALTERNATIVE" DE CONVIETUIRE SI PARTENERIATELE GAY
sursa: www.razbointrucuvant.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu