Faceți căutări pe acest blog

Neasteptat vizualizarile blog-ului cresc vizibil! Patrunderea in sufletele voastre inseamna mult, dorinta fiind una singura : de a va aduce la cunostinta diverse lucruri ce poate intr-o zi va pot fi de folos, tocmai datorita acestei intentii limbajul folosit pe blog este unul cat mai simplu, astfel incat articolele sa poata fi pe intelesul oricui.
Multumiri ptr incurajari,propuneri si mesaje, zile cu pace sa aveti!!

luni, 1 februarie 2016

Pentru zane si fati-frumosi



    Draga mea prietena sau dragul meu prieten, stiu ca de multe ori ai necazuri si ti-ai dori sa ai pe cineva langa tine dar mai bine sa fi singur decat cu cine nu trebuie! Si daca esti in cautare poate ceea ce cauti nu este ceea ce ti-ar trebui si astfel nu a mers relatia intre voi.Capul sus si nadejde in Dumnezeu, cand v-a trebui , randuieste Dumnezeu insa trebuie si noi sa avem ochi, fiindca nu tot ce ne iese in cale ne este de folos ,de aici si ideea ca ce ne iese in cale nu este neaparat dat sa ne ramana noua.Stiu ca este greu in lumea de azi sa vedem adevarata fata a sufletului unui om, dar NU este imposibil.

   Fata draga,nu mai astepta baiatul cu masina de ultima fite,fiindca poate nu e cumparata cu bani munciti de el si daca este, atunci poate ea este punctul de atractie ptr alte fete si poate este singurul punct ce te atrage la el, dar daca desi are asa o masina si totusi sufletul tau trage la el, incearca sa stai langa el,dar gandeste-te daca ai fi langa el fara ca el sa fi avut aceasta masina...

Bogatiile adevarate sunt in viata de dupa, acolo sus si aici doar trecatoare la fel ca un tren in gara

   Asa ca draga mea,nu mai astepta cadouri scumpe pe care repede sa le postezi pe facebook, in spatele lor e posibil sa nu fie sentimente, doar le-a cumparat si atat; oare nu te-ai simti mai bine daca stii ca in locul banalelor jucarii de plus, el ar fi contribuit la un cadou personalizat sau ti-ar darui ceva mai iesit din comun,chiar si o floare rupta dintr-un ghiveci el venind la intalnirea cu tine ?! Asta nu inseamna ca baietii care ofera daruri comune ar fi subapreciati,dar merita atentia fetelor daca pe langa aceste cadouri ar contribui macar din cand in cand la ceva mai personalizat ,aratand ca le pasa cu adevarat si nu de forma.

Daca toate acestea sunt de fatada sau de a "da bine" neconstruite cu sentiment sunt zero!

   Dragul meu nu cauta fata imbracata mereu la moda, cu pantofii mereu asortati si accesorii la moda, pot fi niste paravane care ascund dorinta de a ascunde cu minusurile ei.Punand accent mare pe aceste lucruri exterioare este mare posibilitatea ca ea sa nu puna accent pe cele interioare... retusand exteriorul, interiorul nemaifiind scos la inaintare, ar insemna ca acopera interiorul.....oare de s-ar ascunde cu el??

Degeaba are o fata impecabila,cu ochi frumosi,buze de revista dar gandire si intentii neplacute.Sau mai rau iti este rusine ca ar zice ceva ce te-ar face de ras... cand iubesti nu exista rusine,ci dorinta de a arata tuturor ce om minunat ai langa tine!

   Nu sta langa o persoana care mereu are ceva de obiectat la adresa ta, in timp poate reusesti sa faci totul pe placul ei,insa apar copii si alte indatoriri care te abat de la asta si nu vrei mai reusi sa te imbraci doar cum vrea el\ea si ce te vei face cand nu te v-a mai accepta asa?in fond asta si inseamna sa ai pe cineva: sa fi asa cum esti tu cu adevarat iar cel de langa tine sa te iubeasca asa cum esti, stiind ce defecte ai si acceptand varianta ca e foarte posibil sa nu renunti la ele, el stand astfel langa tine chiar si asa.

   Sa ajute Dumnezeu tuturor sa vada voia Domnului,sa aiba parte de ceea ce le este de folos  si sa nu-si piarda nadejdea in voia lui Dumnezeu...totul vine cand este randui a veni DAR si noi trebuie sa avem ochi sa ne vedem adevaratele zane sau fati-frumosi!!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu