Faceți căutări pe acest blog

Neasteptat vizualizarile blog-ului cresc vizibil! Patrunderea in sufletele voastre inseamna mult, dorinta fiind una singura : de a va aduce la cunostinta diverse lucruri ce poate intr-o zi va pot fi de folos, tocmai datorita acestei intentii limbajul folosit pe blog este unul cat mai simplu, astfel incat articolele sa poata fi pe intelesul oricui.
Multumiri ptr incurajari,propuneri si mesaje, zile cu pace sa aveti!!

miercuri, 27 ianuarie 2016

Convertiri in masa la Ortodoxie


   In ultima vreme desi asistam la un intreg mecanism de lupta anti-ortodoxa si in general anti-crestina, ajung la urechile noastre si vesti bune,care nu pot decat sa ne intareasca credinta in lucrarea lui Dumnezeu.
    Astfel de vesti sunt cele referitoare la botezurile ortodoxe  in masa a diferiti credinciosi apartinatori ai altor culte.
    De curand doi foști episcopi (protestanti), patru pastori si ai lor enoriași s-au botezat ca ortodocsi, acestea intamplandu-se in Filipine.Preotii ortodocsi rusi din aceasta zona, Georgy Maksimov si Kirill Shkarbul, au botezat astfel sute de fosti enoriasi protestanti. Taina Sfantului Botez fiind precedata de doi ani de cateheza.
    Nu doar aici au avut loc astfel de botezuri ci si in anumite zone ale Africii.
   Atat in Filipine cat si in Africa sunt asteptate mult mai multe noi Botezuri în cursul acestui an,in urma catehezelor incepute.

Asa vesti sa ne tot ajunga la urechi!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu