Faceți căutări pe acest blog

Neasteptat vizualizarile blog-ului cresc vizibil! Patrunderea in sufletele voastre inseamna mult, dorinta fiind una singura : de a va aduce la cunostinta diverse lucruri ce poate intr-o zi va pot fi de folos, tocmai datorita acestei intentii limbajul folosit pe blog este unul cat mai simplu, astfel incat articolele sa poata fi pe intelesul oricui.
Multumiri ptr incurajari,propuneri si mesaje, zile cu pace sa aveti!!

miercuri, 26 martie 2014

Examene de autorizare a pictorilor bisericesti

  Comisia de Pictură Bisericească a Patriarhiei Române organizează, în perioada 31 martie - 8 aprilie, examene de autorizare a stagiarilor care au efectuat integral perioada de practică pe şantiere aprobate de Patriarhia Română.


   Candidaţii au avut la dispoziţie cinci zile pentru a se înscrie.
Proba practică se va desfăşura în mai multe locuri stabilite de Comisia de Pictură Bisericească.
Candidaţii au depus la dosarul de înscriere şi mai multe lucrări. Cei admişi la examen obţin autorizaţie de zugravi sau pictori bisericeşti, conform regulamentului.
Informaţii detaliate despre desfăşurarea examenului de autorizare a pictorilor bisericeşti se pot obţine şi de la la Cancelaria Comisiei de PicturăBisericeascădin Bulevardul Regina Maria nr. 1, bl. P5B, etaj 3, Bucureşti sau la numărul de telefon 021.406.71.85.

sursa: www.arhiepiscopiabucurestilor.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu